Winter 2023


Nieuwsbrief Winter 2023 – PDF

Na 3 jaar een maatschap gevormd te hebben is het tijd om afscheid te nemen van Kerstin Collée. Kerstin gaat per 1 januari 2024 genieten van haar welverdiende pensioen.
De overige 2 maten, Marijke Diepstra en Krista de Vries gaan gewoon door met Ergotherapie Thuis zoals u van ons gewend bent.

Het team bestaat vanaf 1 januari uit 4 ergotherapeuten, een ZZP-ergotherapeut en een secretaresse. Wij zijn werkzaam in Den Haag, Rijswijk en Delft.

Kantoor/praktijk:
Geestbrugkade 35
2281 CX te Rijswijk

info@ergotherapiethuis.nl
06 – 18 89 25 67

Pensioen Kerstin
In december 2023 neem ik afscheid van mijn werkzame Ergotherapie Leven.
Ik ga nagenieten van 40 jaar Ergotherapeut-zijn en 38 jaar met plezier gewerkt te hebben.

Ik kijk terug op een mooie, indrukwekkende, regelmatig veel-energievragende, leerzame, soms ook heftige tijd met vele collega’s, samenwerkingspartners en iedereen die ik tegenkwam onderweg, waaronder ook vele cliënten. Ik heb hen altijd zo goed mogelijk weer op weg proberen te helpen naar meer zelfstandigheid. En dit gebeurde de laatste jaren ook steeds meer vanuit hun eigen veerkracht. Ergotherapie blijft een mooi vak hiervoor!

In de maatschap, die nu al 3 jaar bestaat, is de overdracht naar Marijke Diepstra en Krista de Vries met een lach en een traan (van mij) mooi en goed verlopen. Met een gerust hart laat ik de Ergotherapie Thuis over aan hen. Maak er verder wat moois van op jullie eigen manier!

Lieve groetjes en bedankt voor de samenwerking.
Kerstin Collée